Obsługa cateringowa uroczystości z okazji Dnia Edukacji Narodowej

12 października 2018 r. w Hali Lejniczej Muzeum Przyrody i Techniki odbyła się uroczystość z okazji Dnia Edukacji Narodowej. Na tę okoliczność uczniowie naszej szkoły przygotowali poczęstunek dla organizatorów uroczystości oraz zaproszonych gości.

W przygotowanie potraw zaangażowana była młodzież z klas: I c, II b, III c. pod kierunkiem nauczycieli przedmiotów gastronomicznych p. Zofii Adamczyk, p. Małgorzaty Płusy, p. Anny Pastuszki i p. Małgorzaty Myszki – Ślaskiej, uczniowie sporządzali dania oraz obsługiwali gości.

11 października 2018 r. młodzież z klasy III b pod opieką p. Anny Klamki i p. Zofii Adamczyk zatroszczyła się o ustawienie i dekorację stołów. Kompozycje kwiatowe przygotowywała również p. Paulina Sitarska.

Brak możliwości komentowania.